Yatırımın Doğru Adresi

investitaly.com

Business Coaching

İtalya’da yüksek düzeyde gelir getiren gayrimenkul satış ve kiralanmasında hizmet veren bir danışmanlık şirketiyiz. Ana faaliyet konumuz, yatırımcılarımıza yüksek getirili ve anahtar teslim fırsatlar sunmaktır.

İtalya’da Yatırım Ofisi olarak ekibimiz İtalya’da emlak ve yatırım piyasasında 10 yıldan fazla deneyime sahiptir. Her yıl onlarca müşterimize mükemmel yatırım yapma fırsatı sunmaktayız.

Yatırım, ticaret, şirket kurulumu, emlak satım ve kiralanması, pazar araştırması konularında, bireysel ve kurumsal bazda kapsamlı hizmetler vermekteyiz.

İtalya’nın birçok şehrinde hizmet veren genç ve dinamik bir şirketiz. Hukuk, finans, maliye, sanayi, inşaat ve emlak konularında hizmet veren bir kadroyuz.

 

Şirketimiz, İtalya’da bulunan cazip yatırım fırsatlarını araştırarak, bu alanda faaliyet göstermek isteyen girişimcilere ve yatırımcılara sunmaktadır.

Potansiyel gelirin analiz edilmesinden, mülk alım süreçlerine, mülkün kiralanmasından yönetilmesine kadar her adımda süreçleri bizzat yürütüyoruz.

white-logo-glyph

İtalya’da işbirliği yaptığımız bazı markalar

İtalya’da Yatırım Fırsatları

Güncel yatırım fırsatları için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Online Hizmetler

İtalya’da yatırım, şirket kurulumu mülk alımı gibi  ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda bizden online olarak destek alabilirsiniz. İletişim formlarımızı doldurarak bizlere ulaşabilirsiniz.

Yatırım Danışmanlığı

İtalya’da emlak satın alımlarından kısa veya uzun dönem kiralanarak yüksek düzeyde gelir elde edilmesine, doğru emlak seçeneğini bulup tapu işlemlerine kadar baştan sona yanınızdayız.

Şirket Kurulumu

İtalya’da dilediğiniz türden şirket kurulumu, şirket devir alma, şube açılışı, mali konularda muhasebe desteği, vergi beyanı gibi ihtiyacınız olan her konuda hizmet vermekteyiz.

İtalya’da Yatırımım Avantajları

İtalyan şehirleri, güzelliği uluslararası alanda tanınmış ve takdir gören sayısız anıt ve sanat eserleriyle süslenmiştir.